Echipa Ligii Elevilor Social-Democrați Timișoara a organizat evenimentul caritabil Art&Share

Art&Share este un proiect de suflet de la elevi pentru elevi. Acest proiect a avut ca scop strângerea de fonduri prin achiziționarea de tablouri pentru o cauză nobilă.

Tablourile sunt pictate de către Anamaria Staicu, dar și de către alți elevi. Pentru a intra în posesia lor, participanții la eveniment au donat diferite sume de bani. Cu donațiile strânse, se vor oferi copiilor mai puțin norocoși, o zi de poveste și multe cadouri.

Evenimentul a fost unul interactiv deoarece a fost amenajată și o secțiune unde participanții puteau să-și pună imaginația la încercare și să-și picteze propriul tablou.

„Prin prisma evenimentului de ieri, echipa noastră a demonstrat că și elevii pot aduce un real ajutor societății actuale. Le mulțumim celor care au fost alături de noi. Mă bucur să văd că tinerii de vârsta mea sunt dornici să facă parte din structuri ale organizațiilor politice de tineret. Lansez invitația către elevii timișeni să vină alături de Liga Elevilor Sociali Democrați pentru a construi împreună lucruri frumoase și utile pentru generația noastră”, Evelyn Maier, președinte LESD Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here