Procesul senatorului Petru Ehegartner cu ANI (Agentia Nationala de Integritate) este pe masa magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. La finalul lunii februarie a avut loc primul termen in acest caz iar saptamana viitoare va avea loc al doilea termen unde lucrurile ar putea fi transate.

Fostul presedinte ALDE este acuzat de ANI de incompatibilitate întrucât a deținut, simultan, funcția de senator și următoarele calități: administrator la S.C. HURO SUPERMOLD S.R.L. (19 decembrie 2012 – 08 mai 2013); • administrator la S.C. SUPERPLAST INTERNATIONAL S.R.L. (24 mai – 23 octombrie 2013); administrator la S.C. SUPERPLAST S.R.L. (24 mai – 16 septembrie 2013).

Petru Ehegartner le-a spus colegilor de partid ca din cauza acestui proces nu vrea sa candideze la Primaria Timisoara pentru a nu avea probleme. In realitate lucrurile stau altfel. In urma cu cateva luni atunci cand Orza cocheta cu ALDE a fost realizat un sondaj care il favoriza pe fostul viceprimar Adrian Orza. Acelasi sondaj il ingropa insa pe Petru Ehegartner care daca ar fi candidat la functia de primar ar fi fost ales doar de 1,9% din timisoreni. Sondajul care trebuia platit de staff-ul lui Orza si de cel al lui Ehegartner nu a fost facut niciodata public. Ehergarner a preferat sa plateasca singur sondajul numai sa nu se faca de ras.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentDoisprezece elevi de la liceele prestigioase se întrec la Olimpiada Naţională de Fizică
Articolul următorMonografia Medicinei Interne lansată de Conf. Dr. Nicolae Barbu, la UMF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.