Elevii unui liceu din Timișoara își prezintă firma de exercițiu la faza națională!

Județul Timiș este reprezentat la faza națională a competiției Business Plan! În cadrul acesteia sunt prezentate firme de exercițiu create de elevi din toată țara. Timișul este reprezentat de o echipă de elevi din cadrul Colegiului Economic F.S. ”Nitti” Timișoara.

FE ELITE STYLE SRL este firma cu care elevii de la Colegiul Economic „Francesco Saverio Nitti” vor intra în faza națională a competiției. Ciubotaru Alexandru, Lupșan Andrei și Maul Sebastian, sub îndrumarea profesoarei Raluca Georgiana Saftiuc vor reprezenta județul în finala concursului din luna mai.

Firma de exercițiu presupune crearea unui firme în care elevii învață  într-un mediu cât se poate de apropiat de cel real într-un mod atractiv, creativ şi interactiv, elevul participând voluntar şi motivat la propria formare. Înţelegerea şi aplicarea în mod optim al conceptului ”firmă de exerciţiu” îi va putea oferi elevului o învăţare activă, bazată pe practică, facilitându-I acestuia trecerea de la şcoală la viaţa activă, oferindu-i posibilitatea de a dobândi competenţe esenţiale ce îi vor uşura inserţia pe piaţa muncii.

Competiţia Business Plan vine în sprijinul dezvoltării competenţelor antreprenoriale ale elevilor, prin prezentarea de către elevii implicaţi, a unor planuri de afaceri ale firmelor de exerciţiu, care se doresc a fi cât mai aproape de viața reala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here