Emilia Milutinovici dă în judecată Consiliul Județean! Nu i-a prelungit mandatul la conducerea DGASCP Timiș

Consiliul Județean Timiș nu i-a prelungit mandatul Emiliei Milutinovici la șefia DGASPC Timiș, deși aceasta a depus o cerere de prelungire a mandatului, pentru a-și continua proiectele începute, spune ea! În acest context, Emilia Milutinovici anunță că va acționa în instanță, CJT.

Mandatul la conducerea instituției îi expiră pe 2 septembrie.

„Am solicitat Consiliului Județean, respectiv domnului președinte, prelungirea mandatului. Săptămâna aceasta am primit dispoziția de încetare a mandatului, deși am depus cererea în luna iunie, astfel încât mă supun acestei dispoziții. Fac mențiunea faptului că această dispoziție este netemeinică și nelegală, prin urmare îmi rezerv dreptul de a acționa în instanță și a ataca în contencios această dispoziție”, a declarat Emilia Milutinovici.

Președintele CJT, Călin Dobra spune că nu a prelungit mandatul șefei DGASPC pentru că Emilia Milutinovici a ajuns la vârsta de pensionare și vrea o echipă nouă la conducerea instituției.

„Doamna director general a ajuns la vârsta de pensionare și având posibilitatea legală să gândim o reconstrucție, ținând cont că la nivel național strategia privind asistența socială s-a schimbat și implică foarte multe probleme, am considerat la momentul ăsta că va trebui lucrat cu o nouă echipă. Nu pot decât să îi mulțumesc pentru activitatea pe care a desfășurat-o până la momentul ăsta și să-i urez multă sănătate”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș

Deocamdată nu a fost încă nominalizat un înlocuitor al Emiliei Milutinovici în fruntea DGASPC Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here