Ești student UVT? Poți să-ți plătești taxele online

Studenții Universității de Vest din Timișoara își poți achita taxele online sau utilizând cardul bancar la casierie. Universitatea vine în sprijinul studenților săi cu două noi servicii: plata online a taxelor de orice fel (cămin, școlarizare etc.) și instalarea de POS-uri la casieriile UVT pentru plata acestora utilizând cardul bancar.

Funcția de plată online este disponibilă în portalul StudentWeb (www.studentweb.uvt.ro), serviciu oferit tuturor studenților de la Universitatea de Vest din Timișoara. „Am implementat aceste facilități pentru o interacțiune cât mai simplă între student și universitate. În plus, ne simplifică și nouă gestiunea financiară. Inițiativa este doar una dintr-un pachet complex de servicii online implementat din dorința de a ușura comunicarea student-profesor-aparat administrativ ”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Începând din 2013, Universitatea de Vest din Timișoara a implementat platforma e-uvt. Aceasta permite o comunicare mai bună la nivel instituțional și oferă instrumente pentru activități profesor-profesor, profesor-student și student-student în toate sectoarele din universitate, incluzând săli de clasă, activități de cercetare, studiul individual și administrație. Prin e-uvt, Universitatea de Vest din Timișoara a devenit parte din rețeaua „eduroam”, ceea ce permite accesul gratuit la internet al studenților, profesorilor și cercetătorilor din peste 50 de țări.

Serviciul a fost operaționalizat de către Departamentul de Sisteme Informatice și Comunicații Digitale al UVT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here