Ilare Bordeașu: “Sper să nu vină proiecte pe ultima sută de metri, iar în spatele acestora să se ascundă interese care nu au nimic în comun cu problemele cetățenilor”

Consilierul local ALDE, Ilare Bordeaşu, spune că nu va accepta să voteze în CLT proiecte impuse pe ultima sută de metri. Acesta a transmis vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că pentru binele orașului va colabora cu colegii lui din CL, indiferent de partidul politic.

Profesorul universitar Ilare Bordeaşu spune că se va ţine de cuvânt în tot ceea ce a promis în campania electorală şi va face administraţie în interesul cetățenilor. „Tot ceea ce am afirmat în campania electorală  şi anume că în momentul în care intru în dezbateri, în primărie, în comisiile din primărie, voi lăsa haina de politician şi mă voi comporta ca orice cetăţean care are nişte dorinţe, năzuinţe şi vrea să le rezolve.Voi continua să am contact cu zonele din Timişoara care sunt defavorizate, sunt cu probleme. Este adevărat că sunt o singură voce, dar asta nu mă va împiedica să le fac cunoscute. Eu voi colabora cu toţi, nu mă interesează partidele, pentru că în primărie suntem oameni din partea partidelor pentru cetăţeni. Dacă proiectele sunt viabile, sunt bine fundamentate financiar şi eu constat că nu sunt alese pe criterii de partid, de grup de interese, ci sunt alese cu adevărat pentru Timişoara şi timişoreni, indiferent de unde vin, suportul meu va fi. Mi-am ales Comisia de învăţământ şi cultură, asta mă caracterizează, voi rămâne toată viaţa pe educaţie”, a spus consilierul local ALDE, Ilare Bordeaşu.

În plus, Ilare Bordeaşu spune că dacă vor fi introduse proiecte pe ultima sută de metri şi la care legea nu se aplică nu le va vota. „Am citit regulamentul de funcţionare a consiliului sper să nu vină proiecte pe ultima sută de metri, chiar în ziua respectivă sub motivul că sunt urgente, sunt pentru cetăţeni şi defapt în spatele acestora  să se ascundă interese care nu au nimic comun cu interesul cetăţenilor şi dezvoltarea oraşului, pentru că, aşa cum mă ştiţi, voi face public acest lucru. Încă din prima zi am fost foarte revoltat pentru că principiile legii nu se respectă. Dacă o lege nu ne convine aşa cum este o respectăm până la schimbarea ei în mai bine”, a precizat Ilare Bordeaşu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.