In 9 iunie nu va fi vorba doar despre alegerile locale, atat de mult „trambitate” peste tot in aceste zile. Vor fi si alegeri europarlamentare, iar acest subiect a fost dezbatut si de AUR Timis.

Peter Costea, candidat AUR la Parlamentul European: „Am o mare plăcere să mă aflu în Timișoara, în mijlocul bănățenilor. Promovez idealurile creștine, tradiționale, valorile morale iar platforma mea europarlamentară a fost despre promovarea acestor valori in Parlamentul European si renasterea Europei prin valorile crestine. Stiu ca banatenii sustin valorile crestine si traditionale. Timisoara este un oras extraordinar, locul in care se imbina etnicitatea, traditia si crestinismul. Prin prezenta mea aici, doresc sa sprijin candidaturile AUR la primăria municipiului Timisoara si la președintia Consiliului Judetean. Sunt convins că sunt oameni extraordinari si ca in data de 9 iunie vor invinge. Va multumesc pentru buna primire in mijlocul Banatului. Batalia din luna iunie este una importanta pentru Romania si pentru sufletul romanilor”.

Stoica Ciprian Titi, deputat AUR Timiș: „Jumatate din alegerile care vor avea loc in 9 iunie, europarlamentarele, sunt aproape ignorate. Nu avem dezbateri pe teme cu interes european si suntem singurii, noi cei din AUR, care venim in comunitati si ne prezentam programul de guvernare in Parlamentul European. Suntem singura alternativa la Partidul Comasat Roman si la Alianta Timisoarei Unite. Vreau sa aveti incredere, sa veniti sa discutati cu noi, sa ne aduceti critici daca e necesar pentru a gasi cele mai bune solutii. Cred ca cei 35 de ani de saracie si dezastru trebuie sa se incheie. Istoria noastra recenta e comparabila cu anii 2009-2010 cand tot Partidul Comasat Român ajuns la putere, a taiat din pensii, din salarii si au marit taxele si impozitele. S-a pierdut rezerva de petrol si gaze, nu se ia atitudine, si mai mult Guvernul Ciolacu isi doreste sa vanda TAROM-ul si portul Constanta. De ce acceptam sa ni se vanda tara bucata cu bucata? Sper ca intr-un final sa oprim aceasta tradare de tara! Suna dur dar e cea mai buna exprimare”.

Articolul precedentFlorin Drăgan, rectorul UPT: „Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale, atât la nivel județean, cât și la nivelul celor două municipalități”
Articolul următorConstruirea campusului pentru învățământ dual, mai aproape de a deveni realitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.