controale panificatie

Acțiune de amploare în acest sfârșit de săptămână în Timiș. Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţie.

Acestea se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, pentru perioada 2-9 aprilie, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor Pascale. Potrivit oamenilor legii, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 66.000 de lei. “La data de 3 aprilie, poliţiştii au continuat acţiunile preventiv-reactive pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox”, susțin repezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În total, au fost controlate nouă societăţi comerciale, poliţiştii aplicând 6 sancţiuni contravenţionale conform legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Totodată, poliţiştii au confiscat 500 de kg de făină şi alte produse de panificaţie, a căror valoare este de 800 de lei. A fost mai identificată o societate comercială cu punct de lucru în localitatea Giarmata, care oferea spre vânzare 325 de kg de făină fără a deţine documente de provenienţă. Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 de lei şi au confiscate întreaga cantitate de făină.

O altă societate comercială cu sediul în Lugoj a fost identificată în timp ce oferea spre vânzare 180 de produse de panificaţie fără a deţine documente de provenienţă. Poliţiştii au aplicat o sancţiune în valoare de 500 de lei şi au dispus confiscarea valorică a produselor.

Articolul precedentTurismul din Banatul Istoric reînviat prin proiectul “Patrimoniu Viu”
Articolul următorDoi tineri căutați de autoritățile române şi germane, depistaţi la vama Cenad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.