Muzeul Național al Banatului în colaborare cu Fundația Herczeg și cu sprijinul Consiliul Județean Timiș vă invită să admirați pe simezele Bastionului Theresia din Timișoara, rezultatul celei de-a XII-a ediții a Atelierului de Creație de la Gărâna, județul Caraș-Severin.

Sunt peste 50 de lucrări de pictură și sculptură aparținând unor artiști din țară, dar și din străinătate, artiști consacrați, dar și la început de drum, pentru care atelierul de creație de la Gărâna reprezintă inspirație, relaționare și conectare. „Gărâna 2022 – Atelier de Creație” s-a desfășurat în perioada 22 iulie-14 august 2022 și au participat 17 artiști. Aceștia sunt: Dacian Andoni, Ambrus Aport-Nimbert, Aura Bălănescu, Daniela Constantin, Incze Mózes, Toma Libotyan, Madár Réka, Doina Mihăilescu, Cosmin Moldovan, Nagy Gábor, Nádas Alexandra, Laurian Popa, Diana Serghiuță, Petrică Ștefan, Tamás Attila, Varga Melinda, Miki Velciov.

Rezultatele muncii tuturor acestor artiști și creațiile lor vor fi expuse în mansarda B1 a Bastionului Theresia, strada Martin Luther, nr. 4, de marți până duminică, între orele 10 și 18, până în 5 decembrie 2022.

Vernisajul expoziției are loc miercuri, 9 noiembrie, de la ora 18.00, în mansarda B1 din Bastionul Theresia.

Articolul precedentPremii speciale din partea CCIAT la Topul Firmelor
Articolul următorDoi minori au fost daţi dispăruţi şi sunt căutaţi de Poliţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.