Premii speciale din partea CCIAT la Topul Firmelor

Sub semnul Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș, patronul spriritual al pompierilor, în semn de mulțumire și recunoștință pentru curajul, profesionalismul, determinarea, demnitatea și spiritul de sacrificiu al acestor eroi ai frontului incandescent, uneori anomini, care își pun viața și activitatea în slujba cetățenilor, întotdeauna pregătiți să facă sacrificiul suprem pentru a salva bunuri și vieți omenești, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă Inspectoratului pentru Situații de Urgență BANAT al Județului Timiș TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ. Trofeul a fost înmânat de Înalt Prea Sfinția Sa Mitropolitul Banatului.

În semn de recunoștință și apreciere a angajamentului continuu la dezvoltarea de noi concepte și tehnologii inovative în realizarea de proiecte emblematice pe piața construcțiilor civile și industriale din regiune, pentru creativitate și viziune în dezvoltarea sustenabilă a comunităţii, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei TAMO-KO DEVELOPMENT TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN AFACERI.

În semn de apreciere și recunoaștere a companiei cu cea mai mare cifră de afaceri din Județul Timiș, cea mai mare extindere în teritoriu și un ritm de creștere încă neegalat în România, al cărei succes se datorează unei rețele de magazine flexibilă și inovatoare, numărului crescând de branduri proprii și unei reputații impecabile, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei PROFI ROM FOOD TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN RETAIL.

Cele două Trofee au fost înmânate de Ovidiu SZILAGY, Secretar General al Camerei de Comerț și Industrie a României.

În semn de apreciere și recunoaștere a celui mai mare exportator al Județului Timiș, compania cu cele mai remarcabile rezultate privind valoarea exporturilor și numărul de operațiuni vamale, cu un vast portofoliu de produse și tehnologii inovatoare pentru viitorul sustenabil al industriei automotive, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei CONTINENTAL ROMÂNIA-Timișoara TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU EXPORT. Trofeul a fost înmânat de Primarul Municipiului Timișoara.

În semn de recunoaștere și prețuire pentru activitatea prodigioasă de 16 ani ca jucător cheie pe piața imobiliară din vestul României, pentru calitate și eficiență în execuția lucrărilor de construcții – cartiere și ansambluri rezidențiale moderne realizate să răspundă celor mai exigente așteptări ale beneficiarilor, în spiritul viziunii și valorilor companiei ce definesc o cultură organizațională bazată pe încredere și excelență, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă GRUPULUI RPC Timișoara TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU DINAMISM ȘI INOVAȚIE. Trofeul a fost înmânat de Prefectul Județului Timiș.

În semn de apreciere și recunoaștere a angajamentului susținut pentru expansiunea exporturilor, a strădaniei continue de inovare și descoperire de noi piețe de desfacere în întreaga lume, a contribuției semnificative la sănătatea și calitatea vieții, a unei puternice recunoașteri pe plan mondial – avataruri ale apei de aur a Banatului, comoara care a cucerit lumea prin simplitate și eleganță, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei Aur’a Mineral Water TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU INTERNAȚIONALIZAREA AFACERII.
Trofeul a fost înmânat de Ștefan VOINEA, Director în cadrul Direcției Relații Externe a Camerei de Comerț și Industrie a României.

În cadrul Galei, au avut loc momente aniversare a trei companii care au sărbătorit 25 și respectiv 30 de ani de activitate:
CASA AUTO TIMIȘOARA – CENTRU AUTORIZAT MERCEDES-BENZ – 25 de ani
STADA HEMOFARM – 30 ani
CONS ELECTRIFICAREA INSTAL – 25 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here