Primăria Municipiului Timișoara vă informează că, în perioada următoare, anumite străzi vor fi închise, pentru efectuarea unor lucrări programate sau pentru a asigura derularea în condiții optime a unor evenimente în aer liber.

Închiderile vizează următoarele zone și perioade:

• În 10 iunie, între orele 07:00 – 19:00, se va închide traficul rutier, pe str. Gavril Musicescu, tronsonul cuprins între str. Georges Bizet – str. Prof. Mircea Neamțu, respectiv pe străzile laterale perpendiculare pe str. Gavril Musicescu, și anume str. Tosca și str. Preot Alexandru Balaș. Lucrările vizează remedierea deficiențelor de execuție la trecerile de pietoni supraînălțate. Ne cerem scuze pentru disconfortul generat și dorim să îi asigurăm pe rezidenții cartierului că depunem toate eforturile pentru ca lucrările să fie executate la standarde înalte de calitate, iar traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.
• Între 10 iunie și 11 iunie, pe o perioadă de 24h, începând cu ora 06:00, Pasajul Iulius Town va fi închis pentru organizarea unui eveniment în aer liber.
• Între 12 iunie și 30 iunie, între orele 8:00 – 20:00, se va închide traficul rutier pe Emile Zola, pe tronsonul cuprins între str. Chișodei – str. Bujorilor, pentru lucrări de intervenție la drum.
• Între 14 iunie ora 7:00 și 16 iunie, ora 7:00, se va închide traficul rutier pe str. Gheorghe Adam, pe tronsonul str. Avram Imbroane – str Gheorghe Adam, pentru așternerea stratului de uzură.
• În perioada 17 iunie – 3 septembrie, se va închide traficul pe str. Nufărul, tronsonul cuprins între str. Gării – str. Constantin Olănescu, în vederea executării lucrărilor la rețelele de apă și canalizare.

Se recomandă conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, zonele în care au loc lucrări sau există restricții de circulație.

Foto: arhivă

Articolul precedentSe face?! A fost desemnat astăzi câștigătorul licitației pentru finalizarea construcției Variantei Ocolitoare Timișoara Sud
Articolul următorUVT organizează Colocviul Internațional Comunicare și cultură în Romania europeană (CICCRE), ediția a XI-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.