Evenimentul BeautyFull Days a ajuns la final!

In data de 20-21 a avut loc la centrul de afaceri timisoara Evenimentul BeautyFull Days. Un eveniment dedicat domeniului beauty /frumos, par, make-up, remodelare corporală,nail artist, produse de îngrijire , promoții ale brandurilor din domeniu, demonstratii live pe scena. Workshopuri , prezentări.

Evenimentul a fost organizat de Make-up artistul Oxana Novacovici. Oxana care in momentul de fata nu mai este doar un artist, ci a devenit brand. Adrian Muresan împreuna cu Vasilciuc Onisim au pregătit o colecție pentru bărbați care au prezentat-o la BeautyFull Days , in timp ce Gianina Iorgoaia, Gabriela Biea, Robert Pusok, Alexandru Trandafir și Iulia Cristina ; Ivanus Andrea (make up) au pregătit colecția Lunatique. Cei de la salonevolv au închis seara prin cele 2 prezentări . Pe scena au mai fost prezenți și Eduard și Codruta Dabican (Ed education Team) (Cluj )care au susținut și un seminar pe partea de coafura.

In cea de a doua zi pe scena de la BeautyFull Days a fost prezenta Oxana Novacovici și Oana Maria Borza (lecții de machiaj). La secțiunea meet the blogers au participat : Rox Sarafolean . Laura Charaba, Claudia Nita. Evenimentul a fost încheiat de Pera Novacovici ( personalitate Alfa) cu un seminar despre contribuția energiei feminine in bussines. Pentru mai multe detalii despre academie și Salon intrați pe www.salonevolv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here