Examen scris pentru ocuparea postului de polițist sau agent rutier

Candidații care s-au înscris pentru un post de polițist sau agenți de poliție de ordine publică, rutieră și transporturi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara vor susține mâine, 19 noiembrie, proba scrisă a concursului. Aceștia trebuie să se prezinte la sediul Universităţii de Vest din Timişoara – Facultatea de Drept, de la ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45.

Celor care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba. Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.

În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă. Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00 (șapte).

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

Detalii complete găsiți aici – https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here