„EXPERIMENTUL” Horia Bugarin a esuat!

Horia Bugarin (USR) se afla in fruntea primariei Dumbravita de un an de zile. In tot acest timp pentru a masca propriile (ne)realizari Bugarin da vina pe PSD pentru toate lucrurile care merg rau in comuna pe care acesta o pastoreste.

La inceputul mandatului Bugarin a facut plangere la DIICOT pe numele fostului primar, Victor Malac pe care il acuza ca a furat 5 hectare de pavele si 57 de kilometri de borduri. Dupa ce au facut zeci de audieri cei de la DIICOT au clasat dosarul si Bugarin a ramas cu buza umflata.

La exact un an de la preluarea mandatului Bugarin si-a prezentat maretele (ne)realizari ale primului „sezon” de mandat. Primarul USR-ist care are ZERO proiecte la activ a incercat sa le spuna oamenilor cat de bun manager este el. In realitate Dumbravita este tot mai murdara, drumurile sunt jalnice iar proiectele europene lipsesc cu desavarsire. In mandatul lui Bugarin, Dumbravita a devenit singura comuna din judetul Timis unde accesul oamenilor in primarie este interzis. Asa ca cei care vor sa rezolve o problema trebuie sa bata pe la geamuri.

Groparul Dumbravitei!

Chiar daca nu a facut vreun proiect viabil pentru Dumbravita, Bugarin a renuntat la mai multe proiecte ale fostului primar. Asa se face ca „MANAGERUL” Horia a renuntat la un bazin olimpic motivand ca aceasta investitie nu este una buna pentru Dumbravita. Acelasi primar habarnist a mai renuntat la un alt proiect prin care trebuiau asfaltati 16 kilometri de drum. In prezent „MANAGERUL” Bugarin vrea sa contracteze un imprumut de 10 milioane lei asta in conditiile in care la final de an vor ramane in conturile primariei peste 5 milioane lei bani pe care „MANAGERUL” nu a fost in stare sa ii cheltuiasca.

Dumbravita dupa ploaie

In urma cu un an multi isi puneau sperantele in acest maret lider, insa o data cu trecerea timpului lumea si-a dat seama ca Bugarin nu se pricepe la administratie si nu are cum sa faca ceva notabil in acest mandat, iar despre alt mandat nici nu mai incape vorba. La cateva ore dupa ce si-a prezentat primul an de mandat a inceput si ploaia, ploaie ce a inundat zeci de strazi din Dumbravita. Disperati oamenii au cerut ajutorul URIASULUI CONDUCATOR insa acest ajutor nu a mai venit. Era si normal sa nu vina, atata timp cat acesta investeste doar in propria imagine si nu ii pasa de comunitatea care l-a ales. Daca are totusi o realizare, acea este ca are o armata de postaci pe retelele de socializare (scoala USR nu se dezminte) care ii lauda activitatea (!?) si ii „rup” virtual pe cei care ii contesta valoarea manageriala.

sursa foto: facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.