„Experimentul” Nicu Viorel a eşuat lamentabil!

Nicu Viorel se afla in fruntea primariei Sacalaz de peste trei ani de zile. In tot acest timp pentru a masca propriile (ne)realizari edilul da vina pe consilierii locali pentru toate lucrurile care merg rau in comuna pe care acesta o pastoreste.

In anul 2020 locuitorii din Sacalaz au iesit in numar mare la vot pentru ca au vrut o schimbare in bine. Nicu Viorel a castigat la mustata Primaria, dar a inselat asteptarile tuturor celor care l-au votat.

Nicu Viorel face ce vrea cu banul public!

In 2022 edilul din Sacalaz a dat dovada de rea credinta in folosirea banului public. Mai exact in 28.12.2022 adica atunci cand lumea se afla in perioada sarbatorilor, Nicu Viorel semneaza un contract de pietruire a strazilor din Sacalaz cu firma Ideal Anastasya SRL in valoare de 794.203 lei adica 160.000 de euro. Pana aici nimic iesit din comun doar ca a doua zi reprezentantii firmei mai sus amintite taie o factura in valoare de 498.837 lei reprezentand peste 52 la suta din valoarea contractului de pietruire. Culmea este ca desi lucrarile nu aveau cum sa fie exectuate, edilul din Sacalaz a platit partial respectiva factura astfel acesta a privat bugetul local de disponibilitati banesti, lucru constatat chiar si de Curtea de Conturi Timis.

Pietruire in loc de asfaltare!

Chiar daca Curtea de Conturi Timis a constatat o sumedenie de ilegalitati care il legau direct pe Nicu Viorel in contractual cu firma Ideal Anastasya SRL acesta continua sa sfideze pe toata lumea. In 30.01.2024 Nicu Viorel semneaza un nou contract de pietruire in valoare de 899.437 lei cu aceiasi firma care a incasat bani in avans de la Primaria Sacalaz pentru lucrari neefectute. La mai bine de trei ani de la preluarea mandatului Nicu Viorel da dovada de incompetent crasa. Asta pentru ca in loc sa asfalteze acesta carpeste drumurile din comuna care se afla la cativa kilometri de Timisoara.

Vezi aici din raportul Curtii de Conturi Timis

Vom continua şi cu alte articole pe acest subiect.

1 COMENTARIU

  1. Ma faceti sa rad in hohote! Firma Ideal Anastasya are in spate tocmai o doamna auditoare de la Curtea de Conturi care si-o trage sub codita cu patronul cel putin mai tanar. Iar in spatele doamnei este…Doamna Elena, totul e ok?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.