Expo Mobila și Garden Expo 2022 la Centrul Regional de Afaceri

Fără restricții… După doi ani în care expozițiile CCIAT s-au desfășurat cu limitările vremii, în sfârșit primăvara lui 2022 vine cu vești bune și oamenii sunt invitați în număr mare pentru câteva zile speciale.

În perioada 24 – 27 martie 2022, Centrul Regional de Afaceri Timișoara găzduiește prima ediție din acest an a Expo Mobila – expoziţie dedicată industriei mobilei și Garden Expo – expozitie cu vânzare de material dentro-floricol.

Expo Mobila Timișoara reunește producători și comercianți din țară – parteneri tradiționali ai evenimentului, dar și expozanți noi din Republica Moldova, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. De asemenea, vor fi prezenți dezvoltatori imobiliari, constructori de case și studiouri de design interior.

La standurile Expo Mobila Timișoara vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii pentru bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri – canapele și fotolii, biblioteci, saltele, mobilier și uși de interior și exterior, decoraţiuni, produse de curățenie, altele. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc sau comandate, la prețuri speciale.

Totodată, o companie românească va prezenta în premieră un sistem 3D care va schița și reda mobila comandată de către clienți, la dimensiunile și măsuratorile casei, în realitate virtuală pentru a putea interacționa și a vedea rezultatul înainte de montare.

Garden Expo se desfășoară pe perimetrul exterior al Centrului Regional de Afaceri și vor fi expuse spre vânzare o mare varietate de flori de sezon, pomi fructiferi, arbori și arbuști ornamentali, conifere – alte materiale pentru amenajarea curților, grădinilor și teraselor.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00. Intrarea este gratuită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here