ExpoMobila și-a deschis astăzi porțile! Ultimele tendințe din domeniul mobilierului, prezentate la Timișoara

La Timişoara a început o nouă ediţie a celui mai important eveniment în materie de mobilier, ExpoMobila!

Evenimentul a debutat astăzi și se va desfăşura pe parcursul a patru zile, până duminică, 5 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Publicul este aşteptat zilnic, între orele 10:00-20:00, cu excepţia zilei de duminică, atunci când târgul va fi deschis numai până la ora 18:00.

Suntem bucuroși să anunțăm publicul timișorean și nu numai că astăzi am deschis cea de-a treia ediție a evenimentului ExpoMobila Timișoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Este expoziție cu vânzare și este deschisă până duminică 5 noiembrie. Anunțăm că sunt prezenți 30 de producători din întreaga Românie care expun spre vânzare mobilier de bucătării, livinguri, dormitoare, sufragerii, holuri, absolut tot ceea ce este nevoie pentru mobilarea habitatului. Pe perioada evenimentul fiecare expozant va oferi celui interesat în achiziționare prețuri unice pe perioada evenimentului. Noutățile sunt că firmele au înțeles ca la ediția din luna noiembrie să vină cu modele speciale în ceea ce înseamnă trend la sfârșit de an 2017, început de an 2018”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul târgului.

Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here