Orasul Făget are de saptamana aceasta o nouă grădiniță situata in partea romneasca a orasului. Noua gradinita de la Faget a fost finlizata in aproape doi ani si a costat 1.9 milioane lei, din care 1,7 milioane lei au fost asigurati din fonduri guvernamentale iar restul de bani au fost platiti de la bugetul local.

La evenimentul de la Faget au participat: primarul localitatii Marcel Avram,  subrefectul Cristian Frantescu, Aura Danielescu inspector scolar general  ISJ Timis precum si alte oficialitati locale.

Ne bucuram ca aceasta investitie cu bani de la Guvernul Romaniei in proportie de 90% a fost finalizata si le multumesc celor implicati in acest proiect. In ultimii 10 ani gradinita a functionat intr-o cladire a Protopopiatului Faget. Suntem mandri ca acum avem o noua gradinita atat de frumoasa.”, a declarat primarul Marcel Avram.

Aceasta investitie nu era posibila fara o munca in echipa. Rar mi-a fost dat sa vad o gradinita atat de frumoasa. Din ce am vazut in judetul Timis pot spune ca aceasta noua gradinita este cea mai frumoasa din mediul rural„, a concluzionat Aura Danielescu.

 

 

Articolul precedentPoliția, în alertă! O fetiță de 7 ani, răpită din fața blocului!
Articolul următorConsiliul Județean organizează o nouă licitație pentru un spațiu de la Bastion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.