Polițiștii hunedoreni sunt în alertă, după ce o fetiță de 7 ani a dispărut fără urmă.

Tatăl fetiției a anunțat dispariția duminică seara. Acesta a declarat polițiștilor că fetița a plecat cu un bărbat de 44 de ani, om al străzii, spre Cimitirul Central din Petroșani în data de 1 noiembrie, pentru a primi alimente de pomană, de ziua morților. De atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Bărbatul cu care a plecat era cunoscut de oamenii din zonă, ca fiind unul liniștit, iar familia fetei avea încredere în el.

”În data de 04.11.2018, în jurul orei 19:30, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Petroșani a fost sesizat de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Petroșani, despre faptul că fiica sa, Dorobanțu Delia Gabriela (foto), în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, în data de 01.11.2018, împreună cu un bărbat în vârstă de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „zilei morților”, însă, până la momentul sesizării, nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei, care ar avea încredere în acesta”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime circa 1,30-1,35 m, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu, o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în teren, în scopul găsirii minorei fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Articolul precedentCCIAT organizează noi cursuri de formare profesională! Vezi aici despre ce este vorba!
Articolul următorFagetul are una dintre cele mai frumoase gradinite din judetul Timis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.