Vasile Bososchi, candidatul PNL  de la  Remetea Mare figureaza pe lista rusinii cu doar doua saptamani inainte de alegerile locale. Mai exact fostul viceprimar PSD si familia acestuia are datorii catre primaria Remetea Mare in valoare de peste 12.000 lei.

Vasile Bososchi si familia acestuia a „uitat” sa plateasca gunoiul, si taxele anuale pentru masini, terenuri,  si iluminat de mai bine de 6 ani de zile. Astfel in momentul de fata exista datorii de peste 2.000 lei pe numele lui Vasile Bososchi iar mama acestuia care locuieste in aceiasi casa cu candidatul PNL are si ea datorii de peste 10.000 lei.

Contactat telefonic Vasile Bososchi si-a recunoscut datoriile si a spus ca le rezolva pana la alegeri.

” Astept sa primesc salariul si platesc impozitul pentru cele 3 masini pe care le detin. Restul datoriilor nu imi apartin. Acolo unde stau locuim mai multe familii insa o sa vorbesc cu mama mea sa plateasca datoriile pe care le are catre primarie. Este normal ca un om care candideaza la functia de primar sa fie curat”, a declarat Vasile Bososchi.

Luna trecuta Bososchi a ramas fara serviciu dupa ce prefectul Liliana Onet a trebuit sa constate incetarea mandatului de consilier local dupa ce Bososchi a trecut de la social democrati in barca liberalilor.

Revenind la datorii este anormal ca Bososchi sa se ascunda in spatele propriei mame si sa o acuze pe aceasta ca nu si-a platit darile catre primaria Remetea Mare. Asta in conditiile in care acesta inca locuieste cu familia in casa parinteasca. Datoriile respective sunt vechi de aproximativ 6 ani. In ziua alegerilor urmeaza sa anuntam daca vasile Bososchi a reusit sa achite datoriile care ii stau in carca de peste 6 ani.

Articolul precedentGuvernul a atacat la Curtea Constituțională legea care prevede transferul Aeroportului Timișoara de la Ministerul Transporturilor la autoritățile locale 
Articolul următorColectarea deșeurilor voluminoase și periculoase continuă în zona 4 Făget! Vezi aici ce localități sunt vizate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.