Familie de irakieni, depistată la frontiera cu Serbia! A fost nevoie de ambulanță

Poliţiştii de frontieră au depistat o familie de cetăţeni irakieni, formată din doi adulţi şi doi copii, care a încercat să intre ilegal în România din Serbia.

Având în vedere că două dintre persoane, mama şi fiica, au acuzat probleme de sănătate, aflându-se într-o stare de hipotermie, poliţiştii de frontieră au solicitat ajutor medical de specialitate, fiind transportate la spitalul din Oravița.

”În data de 07.03.2018, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidăș, judeţul Caraș-Severin, au depistat în apropierea Punctului de Trecere a frontierei Naidăș patru cetățeni străini, doi adulţi şi doi minori, care nu vorbeau limba română. Persoanele în cauză nu aveau documente de identitate asupra lor, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului de frontieră, pentru cercetări”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că este vorba despre o familie de irakieni, dintre care o femeie în vârstă de 33 de ani, un bărbat de 34 de ani și doi minori cu vârste de 2, respectiv 8 ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here