Fără apă caldă în mai multe zone începând de luni

Până la începerea sezonului de încălzire 2021 – 2022, Colterm va executa lucrări de mentenanță predictivă la rețeaua primară pentru a evita, pe cât posibil, eventuale avarii care ar putea surveni în perioada de iarnă.

Aceste lucrări vor debuta cu manevre de izolare a diverselor zone din rețea pentru depistarea unor neetanșeităti minore, cele majore fiind eliminate cu ocazia efectuării probelor de presiune deja effectuate. Aceste neetanșeități pot degenera, în timp, avarii din cauza presiunilor și temperaturilor mult mai mari la care va fi supusă rețeaua primară în timpul sezonului de încălzire.

Manevrele se vor executa etapizat, în mai multe zone ale orașului, și fac parte din programul de pregătire a sezonului de furnizare energie termică pentru încălzire 2021 – 2022.

În acest scop, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum după următorul program:

· Luni, 6 septembrie, între orele 8 – 16, în partea de sud a orașului (Zonele: Sala Olimpia, Soarelui, Calea Girocului, Calea Șagului, Dâmbovița);
· Marți, 7 septembrie, între orele 8 – 16, zonele Centrală și Mircea cel Bâtrân;
· Miercuri, 8 septembrie, între orele 8 – 16, partea de nord a orașului (Zonele: Circumvalațiunii, Bucovina, Aradului, Lugojului, Tipografilor).

în plus, „în vederea unei intervenții la rețeaua primară, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde la Plevna, în ziua de luni, 6 septembrie 2021, între orele 9-16. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: 16 Decembrie 89, Brașov, Caraiman, Plevna, Remus (parțial), T. Vladimirescu, V. Madgearu. La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here