VIDEO: Românii au ales: Banatul Montan este Destinaţia anului 2021

Parte dintr-o poveste magică, spusă de pe tărâmuri brăzdate de istorie și emoție autentică, de către oameni iubitori de țară și frumos, proiectul Destinația anului 2021 şi-a desemnat câştigătorii la Prima TV, într-o emisiune cu totul specială.

Până în 29 august, românii au putut alege între cele şase finaliste: Iaşi, Brăila, Delta Dunării, Ţara Maramureşului, Oradea şi Banatul Montan – iar preferinţele votanţilor s-au îndreptat în cele din urmă către frumuseţile Banatului de Munte!

Clisura Dunării, Cascada Beușnița, Cheile Carașului, traseul Crivaia-Brebu Nou-Semenic, Muntele Mic sau Băile Herculane sunt doar câteva dintre zonele care au înclinat în cele din urmă balanţa în favoarea Banatului Montan.

Titlul „Destinația anului 2021 în România” a fost decernat în baza votului publicului și a punctajului acordat de exploratori și de juriu, în cadrul campaniei media desfăşurate de Prima TV.

Peste 150 de locuri din România, nominalizate în platformă de mii de internauţi, au intrat în competiţie pentru acest titlu. După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele 6 au intrat în cursa pentru titlul de Destinaţia anului 2021 în România. La final, s-a impus, meritat, Banatul Montan.

sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here