Săptămâna începe cu întreruperi în furnizarea apei, la Timișoara și în județ. Aquatim este nevoită să intervină pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuție, astfel că nu va curge apă la robinetele timișorenilor de pe mai multe străzi. Afectate vor fi și două localități din Timiș.

Fără apă vor rămâne, în Timișoara, străzile Ludwig van Beethoven, Punctul Termic al Liceului Carmen Sylva, Labirint, Dropiei, Amforei, Calea Lugojului, Bruxelles, Vasile Lupu, Musicescu (între Mureș și Hărniciei). În Timiș vor fi afectate localitățile Recaș și Sânmihaiu Român.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

Articolul precedentFeerie de culori, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara! Două evenimente, deja tradiționale au umplut aleile muzeului
Articolul următorColegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara sarbatoreste 100 de ani de invatamant romanesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.