Fără restricţii pe cel mai aglomerat punct rutier din Timiş

D.R.D.P. Timișoara informează că, începând cu data de 09.07.2021, ora 16, se elimină, mai devreme cu o zi, restricțiile instituite în 10.05.2021 pe sectorul DN 68A Margina – Holdea. Măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone s-a luat în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră.

În ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coșava și Coșevița s-a refăcut integral fundația drumului, pe sectorul Coșevița – Holdea s-au așternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparații, s-au completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrișat lăstărișul, s-au reprofilat șanțurile etc.

„Având în vedere că traficul pe acest tronson de drum național a fost foarte ridicat chiar și în condițiile restricționării vehiculelor de mare tonaj, îndemnăm șoferii să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să respecte semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere”, este mesajul DRPD Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here