Farfurie sănătoasă, un concept unic în România, se lansează la Timișoara

’’Farfurie sănătoasă’’, concept unic în România, se lansează la Timișoara, iar toți cei care își doresc să aibă un stil de viață sănătos nu mai au nici o scuză, deoarece vor avea permanent un meniu echilibrat la îndemână.

Specialiștii pot fi aleși de către utilizatori, direct de pe site-ul https://farfuriesanatoasa.ro/, iar în urma unei consultații profesioniste se va stabili necesarul caloric și nutrițional prin elaborarea unui meniu personalizat. Poți opta pentru acest stil de colaborare fie că îți dorești să pierzi în greutate, să acumulezi masă musculară sau, pur și simplu, să îți schimbi modul de a te hrăni, cu unul mai sănătos.

Meniul personalizat este pregătit cu maximă atenție, din ingrediente naturale, atent selecționate și livrat direct acolo unde îți dorești tu, în intervalul orar stabilit de comun acord cu echipa “Farfurie sănătoasă”.

Este cel mai simplu mod prin care timișorenii pot să fie siguri că au parte de un stil de viață sănătos și echilibrat, fără efortul de a găti, de a pierde timp prețios pentru a face cumpărături.

Care sunt pașii prin care poți să ai și tu în fiecare zi ‘’Farfurie sănătoasă’’?
Te programezi
Alege specialistul dorit sau cel care se află în apropierea locației tale.
Vii cu meniul recomandat
Vino cu meniul personalizat la sediul nostru pentru obținerea rezultatelor propuse.
Semnezi contractul
Odată ce au fost stabilite obiectivele și programul tău zilnic alături de noi, nu mai rămâne decât să semnezi contractul.
Livrarea meniului
Oriunde ești și la ora stabilită! Noi venim la tine, tu trebuie să te bucuri de cele mai sănătoase preparate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here