Femeie leșinată la CJAS Timiș. Oamenii, sătui de funcţionari şi de birocraţia exagerată

coada CJAS

Bătaia de joc la adresa populaţiei nu are limite în instituţiile de stat. Oamenii sunt nevoiţi să stea cu zilele la cozi pentru a obţine o informaţie sau pentru a-şi procura o adeverinţă medicală. Ba mai mult, aceștia au ajuns să stea la cozi imense chiar şi pentru a da bani statului, în contul asigurărilor de sănătate.

Contribuabilii care au nevoie de adeverinţe sau informaţii trebuie să dea un adevărat test de răbdare. Oamenii vin înainte de a se lumina de ziuă ca să prindă un număr de ordine mai mic de 50, care să le asigure rezolvarea problemei la unul dintre ghişeele instituţiei. Fără acest număr nu pot face nimic, sunt ca şi inexistenţi. Mai grav e că printre persoanele care vin şi se aşează la coadă dis-de-dimineaţa se află mulţi oameni bolnavi sau pensionari, care îşi pun sănătatea în pericol stând atâtea ore în picioare pentru a-şi rezolva problemele.

O femeie a leșinat în această dimineață în timp ce se afla la coadă la CJAS. Timișorenii care s-au aflat acolo au sunat de urgență la 112. Medicii au sosit pentru a-i acorda acesteia îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la spital.

(Sursa foto: Patricia Simona)

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here