Patrusute de șoferi amendați de polițiști. Ce fapte au comis

amenzi soferi

Sancțiuni usturătoare pentru șoferii din Timiș. Aproape patrusute de vitezomani au fost amendați de polițiști în weekend.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Oamenii legii au  aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 374 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 57 de permise de conducere.

Poliţiştii au depistat un şofer de 29 de ani care rula cu o viteză de 188 de km/h.

În perioada 05 – 07 februarie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale şi au aplicat 625 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 374 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 87 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 57 de permise de conducere, 30 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză cu peste 50 de km/h. Au fost reţinute şi permisele de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, au condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi au depăşit limitele legale de viteză.De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.