Femeie urmărită internaţional depistata în vama Cenad. Ce infracțiuni a comis

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad au depistat şi predat autoritatilor competente o femeie, cetăţean bulgar, pe numele căreia era emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni economico-financiare.

Ieri, în jurul orei 06.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice o femeie în vârstă de 32 de ani, care călătorea ca pasagera într-un autoturism înmatriculat în Suedia. Astfel, în urma efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că femeia figura în bazele de date ca fiind urmărită în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile bulgare în data de 22.11.2016. Aceasta avea emis pe numele său un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de  infracţiuni economico-financiare pe teritoriul Bulgariei.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii femeii în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here