Prinși la furat din magazine

Trei tineri, cu vârste între 17 și 20 de ani, au intrat în atenția polițiștilor din Timișoara. Aceștia sunt cercetați după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri.

La data de 27 decembrie, în jurul orei 19.30, un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

La data de 28 decembrie, în jurul orei 15.45, două tinere, de 17 și 20 de ani,  au fost depistate într-un supermarket având asupra lor sticle cu băuturi alcoolice și produse cosmetice, neachitate.

În  ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de peste 3800 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.