Festival de eseuri la Cluj! Timisoara a luat bonusul ofensiv

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, s-a impus în deplasare, sâmbătă, în fața lui U Cluj, cu scorul de 51-11 (15-6), într-un meci contând pentru etapa a 5-a a SuperLigii CEC Bank, meci în care s-au înscris 9 eseuri, 8 dintre ele reusite de oaspeti.

Bănățenii au dominat autoritar partida, în special în partea a doua a jocului, reușind să obțină și punctul bonus ofensiv.

La pauză scorul a fost 15-6 pentru ”sarazini”, care au punctat prin eseurile lui Marian Gorcioaia, Gabriel Conache și Randall Morrison, transformările fiind însă ratate de Valentin Calafeteanu. Gazdele au pus puncte prin fructificarea a două lovituri de penalitate prin Ovidiu Melniciuc.

Partea a doua a jocului a fost la discreția timișorenilor, net superiori la toate capitolele, care au mai reușit încă 5 încercări, prin Randall Morrison, Dorin Lazăr, Marius Simionescu și Ikamanu Kefu (2), patru fiind transformate de Gabi Conache, acesta din urmă fructificând și o lovitură de penalitate, în timp ce gazdele au izbutit eseul de onoare prin Moala Leimoni, netransformat însă.

În urma acestui rezultat, Timișoara Saracens urcă pe poziția secundă în clasament, în urma Stelei, lidera la zi, trimițând pe locul 3 pe CSM Știința Baia Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here