Fetele de la Poli au sărbătorit Ziua Femeii, dar şi ridicarea restricţiilor la Posh TM

Ce merge după o zi cu antrenamente grele? Momente petrecute împreună, ca o familie, un burger bun cu răcoritoare, într-un loc select în centrul Timişoarei.

Fetele de la Politehnica au început perfect play-off-ul cu o victorie mare la Odorheiu Secuiesc, care face ca gruparea bănăţeană să intre în lupta pentru medalii. În săptămâna care pregăteşte partida cu Universitatea Alexandria, fetele au sărbătorit şi Ziua Femeii, dar şi ridicarea restricţiilor.

Aşadar, staff-ul şi jucătoarele şi-au dat întâlnire la Posh TM în Piaţa Libertăţii, imediat după antrenamentul de miercuri, pentru a petrece câteva momente de relaxare, dar şi de desfătare culinară.

„Mulţumim celor de la Posh pentru invitaţie. Ne-am simţit bine aici, au fost câteva ore frumoase care au zburat însă prea repede. Sunt importante astfel de momente şi pentru noi, mai ales după sesiunile de antrenament. Am profitat să sărbătorim şi ziua de 8 Martie, dar şi ridicarea restricţiilor. Pe această cale vă invităm şi noi sâmbătă, de la ora 12, la Baza 2 a Politehnicii, la meciul nostru cu formaţia din Alexandria”, ne-a spus Melissa Şodinca, una din cele mai experiemntate jucătoare din lotul Politehnicii.

Situat în centrul istoric al Timișoarei, la Posh Restuarant & Lounge se îmbină experiențele culinare intense cu atmosfera primitoare şi băuturile fine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.