O vorba din popor zice „Unde-i lege nu-i tocmeala!”, la Caransebes insa, lucrurile stau altfel iar acest lucru il dovedeste nevasta controversatului om de afaceri Trandafir Radoia zis Firut. Mai exact fina fostului presedinte PSD Caras Severin, Ioan Mocioalca, si-a deschis ilegal o sala de evenimente.

Pentru a drege busuiocul atat Firut, cat si Mocialaca incearca din rasputeri sa forteze mana unor consilieri locali PSD pentru a rezolva problema. De altfel se pare ca cei doi au si avut succes gasind „bunavointa” la cel mai nou consilier PSD din Consiliul Local Caransebes. 

Daniela Novac, pentru ca despre ea este vorba, a trimis in data de 30.05.2019 o solicitare adresata primarului din Caransebes prin care ii cere acestuia sa repuna pe ordinea de zi, la sedinta urmatoare „aprobare PUD sala de evenimente Palace”. Asa se face ca finul si fina lui Ioan Mocialca au toate sansele sa intre in legalitate dupa ce au construit si chiar sunt pe cale sa inchirieze sala de evenimente Palace care deja este finalizata.

Problemele pe care Firut le are in judetul Caras Severin sunt cunoscute de toata lumea. In urma cu cativa ani la sediul firmei acestuia au avut loc descinderi, iar Firut a fost acuzat de spalare de bani.

Va urma…

Articolul precedentDin iunie se modifică tarifele de colectare a deșeurilor în Zona 1 Timiș!
Articolul următorÎncă două linii metropolitane vor fi inaugurate luni de STPT!

1 COMENTARIU

  1. Dar care e ilegalitatea? Pai daca vrea sa faca PUD si sa il plateasca el s-o faca. Intocmirea PUZ sta in obligatia primariei dar fiind foarte scumpa primaria nu o face. De aceea sunt si multi oameni care au probleme cu actele de case pentru ca primaria nu are facut PUZ si PUD costa foarte mult cateva sute de milioane in bani vechi. Omul de rand nu are bani iar cand o firma vrea sa plateasca nu se poate ca unii au orgolii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.