La Caransebes, finul lui Ioan Mocioalca face legea!

Controversatul om de afaceri Trandafir Radoia zis Firut a dovedit inca o data daca mai era cazul ca la Caransebes el face legea. In  urma cu o saptamana Gazeta din Vest a publicat un material in care dezvaluia faptul ca nevasta lui Firut si-a deschis ilegal o sala de evenimente la Caransebes.

La nici o zi distanta de la publicarea primului articol la sala de evenimente Palace a avut loc prima nunta la care au participat aproximativ 400 de persoane. Reamintim ca sala de evenimente Palace din Caransebes functioneaza ilegal iar Firut impreuna cu Mocioalca incearca sa dreaga busuiocul…

In data de 30.05.2019, Daniela Novac consilier local PSD a trimis o solicitare adresata primarului din Caransebes prin care ii cere acestuia sa repuna pe ordinea de zi, la sedinta urmatoare “aprobare PUD sala de evenimente Palace”. 

Finul lui Mocioalca nu a avut rabdare ca ilegalitatea comisa de el sa fie „legalizata” in Consiliul Local Caransebes si a dat drumul la evenimente. De mentionat este faptul ca aceiasi sala nu are avize nici pentru incediu iar viata celor care participa la diverse evenimente este pusa in pericol. Cu toate acestea autoritatile par sa inchida ochii. Cel mai probabil in urmatoarea sedinta a Consiliului Local Caransebes vor iesi scantei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here