Finala de la Sag, jucata inainte de 27 septembrie!

Dezbaterea finala a candidatilor la Primaria Sag, de la Tele Europa Nova nu a adus surprize notabile. Actualul primar Rosu Flavius, a fost la subiect, cu date concrete, avand in vedere faptul ca a coordonat in ultimii ani administratia sageana. Fapt ce il mentine favorit si dupa aceasta dezbatere.
Contracandidatul de la PNL, Luca Florin, lipsit de exercitiul dialogului a venit pregatit de acasa, doar sa atace. De la familia primarului, la angajati ai primariei, acesta a fost cam toata prestatia acestuia in cadrul emisiunii, lipsita de consistenta si proiecte concrete. Un moment savuros a fost cand candidatul USR, Popa Catalin l-a intrebat pe viceprimar, de ce citeste totul de pe hartia din fata lui unde erau scrise toate atacurile la primar.
Luca Florin ca un elev ce e prins la scoala cu ‘copiuta’ pare sa-si fi compromis definitiv sansele in alegeri. Prestatia echilibrata a candidatului USR, face ca acesta sa devina mai ‘atractiv’ pentru electoratul de dreapta din comuna, avand in vedere si slaba si neserioasa prestatie a actualului viceprimar. O figura decenta a facut si candidatul PMP, Dumitru Ciocarlan, care aratat ca e dispus sa nu blocheze proiectele comunei asa cum s-a intamplat pana acum in Consiliul Local.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here