Firmele din Banat promovate gratuit în mediul virtual

CCIAT- made in Banat -

Firmele din Banat se pot promova gratuit în mediul virtual printr-un proiect derulat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Este vorba despre o platformă e-commerce, în cadrul proiectului „Made in Banat”, având scopul de a sprijini firmele să se promoveze online. Magazinul virtual este atât pentru firmele care obţin marca „Made in Banat” cât şi pentru restul firmelor care fac produse tradiţionale din zona Banatului sau oferă servicii în această arie.

Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă înscrierea firmelor bănățene în magazinul virtual. Pentru a putea fi prezente în magazinul virtual, firmele trebuie să aibă sediul social sau punctul de lucru în zona transfrontalieră România-Serbia.

Înscrierea în magazinul virtual permite firmelor nu numai să-și promoveze oferta de produse și servicii, dar și să-și sporească volumul vânzărilor și să găsească noi piețe de desfacere. Mai mult, promovarea acestora pe site-ul www.banatmall.ro reprezintă o garanție a autenticității, originii autohtone și calității la standarde europene. Până în prezent, în magazinul virtual  sunt înscrise peste 50 de firme din România și Serbia.

Firmele interesate se pot înscrie direct pe site-ul www.banatmall.ro, urmând ca apoi să beneficieze de tutoriat şi suport tehnic din partea CCIAT.

Informaţii suplimentare la tel. 0372.185.284, e-mail: cmirea@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.