Camera de Comerţ Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Provinciei Voivodina (Serbia) organizează în data de 3 octombrie 2017, între orele 1100 – 1400, un eveniment B2B, sub genericul: PARTENERIAT DE AFACERI ROMÂNIA-SERBIA LA TIMIȘOARA.

Scopul evenimentului este de a oferi o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.

Evenimentul face parte din agenda de activități pentru Semestrul II 2017, stabilită prin Acordul de Colaborare încheiat între cele două camere de comerț, la Timișoara, în data de 20 aprilie 2017, cu ocazia vizitei la CCIAT a unei delegații de afaceri condusă de dl. Boško Vučurević – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Vojvodina, însoțit de Secretarul General al Agenției de Dezvoltare Regională a Provinciei.

”Prin încheierea acestui parteneriat, cele două organizații camerale și-au propus o colaborare îndelungată între Provincia Vojvodina și Județul Timiș, două regiuni în plină dezvoltare care oferă oportunități importante de afaceri în toate domeniile, cât și creșterea numărului de firme românești și sârbești care să investească pe cele două piețe”, spun reprezentanții CCIAT.

Agenda evenimentului:

11:00 – 12:00    Cuvânt de bun venit al conducerii CCIA Timiș

                         Mesaj de salut al conducerii CCI Vojvodina

                         Prezentarea  delegației din Serbia

12:00 – 14:00 Discuții bilaterale

Delegația oamenilor de afaceri din Republica Serbia este compusă din reprezentanți a 20 companii din domeniile industrie și comerț, interesate de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș.

Participarea firmelor românești este gratuită pe baza invitaţiei.

 

 

Articolul precedentDe când zburăm la Tel Aviv de pe Aeroportul Internațional Timișoara
Articolul următorHerneacova va gazdui cel mai important concurs de echitatie din Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.