Firmele din Timiș, în Mexic! CCIAT organizează o misiune economică  

Camera de Comerţ Timiş, la inițiativa și cu sprijinul Cluburilor Rotary din Timișoara, organizează în perioada 29 noiembrie – 10 decembrie 2017 o misiune economică multisectorială în Mexic. Termen de înscriere al firmelor 14 septembrie 2017.

Scopul acestei misiuni îl constituie intensificarea relaţiilor economice dintre România şi Mexic şi identificarea de noi oportunităţi de afaceri.

Cu aportul Ambasadei Statelor Unite Mexicane la București, este în pregătire un program profesional de întâlniri cu câteva organizații de profil din Ciudad de México și Cancún.

Astfel, a fost deja stabilită o întâlnire cu Consiliul Oamenilor de Afaceri pentru Comerț Exterior, Investiții și Tehnologie (COMCE) din Mexico City. Se așteaptă acordul organizației ProMéxico din Cancún.

De asemenea, este în pregătire o întâlnire cu oameni de afaceri mexicani, la Ambasada României din Ciudad de México.

Programul turistic de cunoaştere a culturii şi civilizaţiei mexicane cuprinde vizitarea celor mai importante obiective din Ciudad de México, Teotihuacán, ChichénItzá, Tulum, Cancún.

Costul participării la misiunea economică este de 2.735 euro / pers. și include transport cu avionul pe ruta Budapesta– Paris–Ciudad de Mexico–Cancun– Paris–Budapesta; transferuri Timişoara-Budapesta și retur; cazare 10 nopți în cameră dublă la hotel de 4**** (mic dejun incl.) și respectiv 5***** (all inclusive); taxe intrare la obiective turistice din itinerar; ghid local vorbitor de lb. română/engleză; asistenţă din partea CCIAT pe durata desfăşurării programului profesional.

Tariful este valabil pentru firmele membre ale CCIAT care confirmă participarea până la această dată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here