TÂRG DE ANTICHITĂŢI, PREMII LA CUMPĂRĂTURI ŞI TÂRG DE PRODUSE NATURALE, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL

Sfârșitul de săptămână aduce noi opţiuni de petrecere a timpului liber pentru clienţii Iulius Mall Timişoara: o întâlnire cu anticarii şi colecţionarii de frumos, un târg de produse naturale şi bijuterii terapeutice şi nenumărate premii la cumpărături.

Anticarii şi-au dat întâlnire cu publicul, în acest week-end, la Iulius Mall. De vineri până duminică inclusiv, zeci de cunoscători în domeniu îşi vor etala preţioasele colecţii la parterul mall-ului. Cei interesaţi vor putea achiziţiona piese unicat sau rare, dar şi numeroase obiecte a căror frumuseţe a sporit odată cu trecerea timpului. Colecționari din întreaga regiune au pregătit: bijuterii, ceasuri de colecție, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatică, filatelie, icoane, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți şi multe altele.

Un alt târg are loc la demisolul mall-ului, de această dată dedicat persoanelor care acordă o mare importanţă produselor naturale. Până duminică, pot descoperi aici o varietate de articole naturiste, dar şi bijuterii sau diverse accesorii care au beneficii asupra sănătăţii. Expozanţii au pregătit de la ceaiuri, seminţe, condimente, miere, ciocolată de casă, până la creme şi alifii, bijuterii antialergice, săpunuri naturale, uleiuri esenţiale şi suplimente alimentare.

La Iulius Mall, începutul școlii este prilej de bucurie. Cei care se pregătesc pentru şcoală şi cumpără din magazinele Iulius Mall în valoare de minimum 150 de lei, sunt invitaţi la Centrul Info. Zilnic, primii 100 de clienţi pot câştiga premii garantate precum: mingi de fotbal, arm holdere pentru telefon, recipiente pentru apă, rucsacuri, eyefish pentru camera telefonului sau sucuri răcoritoare. În plus, pe 17 septembrie, Iulius Mall va oferi, prin tragere la sorți, un penny board sau o trotinetă cool, pentru distracția de după orele de școală, şi un echipament sportiv, în valoare de 1.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here