Camera de Comerț din Timiș, în calitate de unic partener în România al Programului CLIMATE KIC organizează la Budapeste, în perioada 20-22 noiembrie, un schimb de experiență cu tema: From nuclear to waste in energy.

Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea între firme din România – județul Timiș și Ungaria – zona Budapesta, cât și accesul la inițiativele inovatoare ale celor două țări și regiuni. Firmele vor participa la sesiuni de informare privind domeniul energetic și la vizite de studiu în centrale specializate în producerea de energie.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având că rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

Participarea firmelor este gratuită.

Transportul, cazarea și mesele sunt asigurate din bugetul proiectului, singura condiție este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și experiență / interes pentru tema prezentată.

Termenul de înscriere este 14 noiembrie 2017.

 

Articolul precedentTrei adolescenți, prinși de polițiști după ce au tâlhărit un bărbat în plină stradă!
Articolul următorConcursul Național de Dramaturgie se apropie de final!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.