Firmele timișene, invitate la Târgul Internaţional CHINA SMART EXPO Budapesta 2017

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează pentru firmele membre, în perioada 31 mai – 2 iunie 2017, o misiune economică în Ungaria, de vizitare a Târgului Internaţional CHINA SMART EXPO Budapesta 2017.

China Smart Expo Budapest este de mai bine de cinci ani unul din cele mai mari evenimente din Europa Centrala și de Est. La eveniment vor fi prezente peste 600 de companii aprobate de Ministerul Comerțului din China care deţin licenţe de export către UE.

Principalele categorii de produse sunt din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, construcții de mașini, imobiliare, textile, industria chimică, industria mobilei, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.

În cadrul misiunii economice, organizatorii oferă companiilor interesate de importul de produse din China o serie de facilităţi constând în gratuitate pentru cazare (2 nopţi în hotel de 3*), transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Budapesta și retur, intrarea în expoziție, sală de negociere, translatori pentru limba engleză și chineză (la solicitare, cu rezervare în prealabil).

Conform graficului propus de organizatori, fiecare firmă membră a CCIAT va participa la minim 2 întâlniri „B2B” cu expozanți chinezi.

Prețul misiunii economice este de 200 lei +TVA (cheltuieli de organizare), iar termenul de înscriere este 5 mai 2017.

Mai multe informaţii despre expoziție sunt diponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here