Olimpiada Națională de Religie are loc, anul acesta, la Timișoara!

Peste 110 elevi din clasele VII-XII, 20 profesori de religie însoțitori din țară și 20 membrii ai Comisiei Centrale de organizare și evaluare, vor ajunge la Timișoara în perioada imediat următoare. Asta pentru că orașul de pe Bega găzduiește Olimpiada Națională de Religie pentru cultele romano-catolic și greco-catolic.

În perioada 25-28 aprilie, Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Liceul Teologic Romano Catolic “Gerhardinum” Timișoara, cu sprijinul partenerilor educaționali – Episcopia Romano-Catolică de Timișoara, organizează Olimpiada Națională de Religie pentru cultele romano-catolic și greco-catolic, clasele VII-XII, în limba română  – etapa națională.

Deschiderea oficială a olimpiadei va avea loc marți, 25 aprilie de la ora 18.00 la Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Gheorghe” din Timișoara. În data de 26, la Liceul Teologic Romano Catolic “Gerhardinum” Timișoara, va avea loc proba scrisă, iar rezultatele finale vor fi afișate joi. Tot în aceeași zi elevii și cadrele didactice însoțitoare, vor descoperi valoroasele elemente de spiritualitate, educație, cultură și artă pe care le oferă Timișoara și județul Timiș.

Joi, iar de la ora 17.00, va avea loc festivitatea de premiere în sala Consiliului Județean Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here