Foarte aproape de comă alcoolică, conducea un moped neînmatriculat, fără permis și cu număr de înmatriculare fals

3 infracțiuni dintr-o singură lovitură, asta după ce a dat etilotestul peste cap. Polițiștii Biroului Rutier Drumuri Naționale și Europene au depistat în flagrant un bărbat de 45 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea pe drumurile publice un moped neînmatriculat, cu număr fals și fără a deține permis de conducere.

Luni, polițiștii au oprit pentru control pe raza comunei Ghiroda, sat Giarmata Vii, județul Timiș un moped condus de un bărbat de 45 de ani, ce se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că mopedul nu este înmatriculat, numărul de înmatriculare este fals, iar bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, “conducerea unui vehicul fără permis de
conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here