A fost depus proiectul de finanțare în valoare de cinci milioane euro pentru realizarea Centrului Multicultural Mărăşeşti

0
46

Fosta clinică de Dermatologie din centrul Timișoarei va fi reabilitată cu bani europeni. Autoritățile locale nu renunță la ideea înființării unui centru în care să-și desfășoare activitatea instituțiile multiculturale, care acum funcționează în diferite zone ale orașului. Potrivit edilului, dosarul pentru cererea de finanţare privind proiectul de realizare a Centrului Multicultural Mărăşeşti, cu o valoare de 5 milioane euro, a fost depus.

Spațiul destinat realizării obiectivului va fi clădirea în care a funcţionat Clinica de Dermatologie, mutată în urmă cu un an pe strada Daliei.“Am început pregătirile efective. Suntem multumiți că am reușit să depunem un proiect pentru reabilitarea și refuncționalizarea clădirii de pe strada Mărăsești, unde a funcționat Clinica de Dermatologie. Este un proiect care va transforma radical acea clădire și o va face să fie centru multicultural care va găzdui Institutul Cultural Francez, Institutul Cultural German, British Council, etc.”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

(Foto: Timpolis.ro)

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here