Fostul primar din comuna Peciu Nou condamnat la aproape 5 ani de inchisoare pentru luare de mita

Ioan Farcalau fostul primar al comunei Peciu Nou a fost condamnat saptamana aceasta la 4 ani si 9 luni de inchisoare cu executare de Tribunalul Timis pentru luare de mita. In prezent Farcalau ocupa functia de viceprimar in localitatea mai sus amintita. Asta dupa ce fostul viceprimar Bogdan Lungu si-a piedut calitatea de ales local dupa ce a demisionat din partidul condus de Calin Popescu Tariceanu

Instanta a dispus confiscarea sumei de 129.000 lei si 2.000 euro de la inculpatul Ioan Faracalu. Respectivii bani proveneau dintr-o spaga data de un important om de afaceri din judetul Timis pentru a pune mana pe mai multe lucrari care stateau in semnatura lui Faracalau. Totodata potrivit sentintei Ioan Faracalau nu poate sa mai fie ales intr-o functie publica in urmatorii 3 ani. Astfel la urmatoarele alegeri acesta nu mai poate candida pentru functia de primar. Sentinta Tribunalului Timis poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile.

Contactat telefonic viceprimarul Ioan Farcalau nu a vrut sa stea de vorba spunad doar „Imi pare rau nu va aud” dupa care nu a mai raspuns la telefon.

sursa foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here