Fotbal pentru Deian! Veniti la turneul caritabil ce se va disputa sambata la Friends Arena

deian

Desi tanar, clubul sportiv Timstar Timisoara s-a remarcat deja mai ales prin grupele de copii talentati pe care le are. Mai mult decat atat, gruparea banateana se implica si in societate.

Astfel, maine, la Friends Arena (baza sportiva de langa lacul balaurul) se va organiza Cupa de Iarna la minifotbal, cu participarea mai multor echipe din oras. Scopul competitiei este insa unul deosebit, care vine sa sprijine un copilas grav bolnav.

Este vorba despre Deian Guran, un „luptator” de doar 11 luni, care printre altele are nevoie urgenta si de transplant de celule sten. Micutul a fost greu incercat in acest prim an de viata, dar parintii sai au fost super-oameni reusind sa lupte impreuna impotriva bolii.

Cei care vor veni la turneu vor putea dona bani pentru copilas, care cu siguranta merita sa aibe cu adevarat Sarbatori Fericite.

„Dorim sa strangem fonduri pentru acest copil si sa-i aducem un zambet pe fata. Acesta este principalul obiectiv al turneului. Sunt lucruri in viata pentru care merita sa luptam, iar noi vrem sa o facem si prin sport”, ne-a spus antrenorul clubului organizator, Dinu Golea.

cupa d eiarna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here