FOTO La mulți ani România! Ziua Națională, sărbătorită la Timișoara!

Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Timișoara! Militari, polițiști, jandarmi, pompieri, au defilat în fața miilor de oameni prezenți.

La paradă au participat oficialități din județul Timiș, dar și fostul premier al României, Sorin Grindeanu, care le-a transmis un mesaj tuturor românilor.

”Doresc să le transmit tuturor românilor de aici de la Timișoara, <<La mulți ani>> și la <<La mulți ani România!>>. Să avem parte de liniște, de unitate, pentru că e nevoie de unitate în perioada imediat următoare și pentru România, mai ales că intrăm în anul în care vom sărbători centenarul. Sunt convins că tot anul viitor, anul în care vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire va însemna pentru România și pentru noi românii, un an în care să ne dovedim ceea ce vă spuneam mai devreme, unitatea să dovedim că suntem buni și că sântem și mai buni”, a declarat fostul premier al României, Sorin Grindeanu.

”Astăzi, 1 Decembrie sărbătorim Ziua Națională a României! Cred că e un moment foarte important, în primul rând să ne uităm în urmă la înaintașii noștri, prin jertfă și sacrificii au reușit să realizeze un moment deosebit Marea Unire în 1918, dar cred  că e foarte important să ne uităm și în viitor. E foarte important să transmitem un mesaj de unitate, de luptă pentru ceea ce înseamnă neamul românesc. Cred că e momentul ținând cont că anul viitor sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire să ne adunăm toți românii de pretutindeni, să fim mai uniți ca niciodată. La mulți ani dragi români, la mulți ani România”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Mii de timișoreni au asistat astăzi la evenimentele organizate de autorități cu ocazia Zilei Naționale a României.

Autospecialele din dotarea Armatei Române, Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliției Locale au putut fi admirate de cei prezenți. În plus cerul a fost survolat de escadrila de elicoptere 712 Giarmata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here