Marcel Mihoc, fostul consilier judetean si presedintele Comisiei de Urbanism din cadrul CJT Timis a gandit si pus in practica un proiect viabil pentru Timisoara. In zona fostei fabrici de manusi Marcel Mihoc impreuna cu un alt investitor au construit un complex rezidential care se ridica la cele mai inalte standarde. Acest proiect a schimbat cu mult fata zonei Fabric din Timisoara.

FABRIK aduce în Timișoara un ansamblu proiectat și construit la standarde de calitate germană, care să ofere un nivel maxim de confort și garanția unei locuințe sigure și deosebit de practice. Ansamblul este format din două scări de bloc cu un total de 116 apartamente și peste 4000 mp destinați spațiilor de birouri și spațiilor comerciale.

Alături de cele 116 apartamente, ansamblul este prevăzut cu o serie de spații complementare. Parterul cuprinde accesele generale și spațiile comerciale, iar primele două etaje cuprind spații de birouri cu dotări ultra-moderne, precum: oficiu pe fiecare etaj, lift panoramic din lobby.

FABRIK dispune de parcare subterană și de o curte interioară privată la nivelul etajului trei, care face legătura între corpurile principale și este concepută ca spațiu de relaxare într-un cadru privat.

 

Ansamblul înglobează atât apartamente cu 1, 2, 3 și 3,5 camere, cât și penthouse-uri structurate pe două niveluri. Majoritatea apartamentelor sunt prevăzute cu balcoane, iar finisajele incluse sunt atent selecționate din gamele furnizorilor de top.

Articolul precedentGabriel Almași, premiat pentru o lucrare dedicată Filarmoncii Banatul
Articolul următorUn autotren cu maşini a ars în totalitate pe A1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.