FOTO:Fratii Zifceak de la Maxagro fac praf toate drumurile din judetul Caras-Severin!

In urma cu mai bine de doi ani in judetul Caras-Severin a izbucnit un scandal dupa ce firma Maxagro Center firma care apartine fratilor Zifceak a facut o lucrare de mantuiala in zona Fizes – Berzovia. Mai exact muncitorii Maxagro Center au turnat asfalt direct peste noroi desi au incasat o gramada de bani de la Consiliul Judetean Caras Severin. Pentru ca a fost turnat asfalt direct pe noroi lucrarea mai sus amintita nu a rezistat decat o luna.

Drumul Fizes – Berzovia

La vremea respectiva Gazeta din Vest a scris mai multe articole in care arata lucrarile de mantuiala facute de fratii Ziceak. Cu toate acestea firma Maxagro inca are lipici la banii Consiliului Judetean Caras-Severin condus de Romeo Dunca.

 

Recent Maxagro a „asfaltat” ca si in urma cu doi ani un nou drum iar asfaltul a fost turnat direct pe noroi. Noua isprava a fratilor Ziceak a fost realizata in satul Delinesti.

Drum Delinesti 

De mentionat ca in anul 2018 partenerii de afaceri ai lui Ionut Popovici au fost saltati de DIICOT. Potrivit anchetatorilor unul dintre frații Zifceak, Ianco era liderul unui grup infracțional structurat care se ocupa cu operațiuni financiare frauduloase: evaziune fiscală și spălare de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.