Frigul pune stăpânire pe toată țara. Informare emisă de meteorologi

Frigul va pune stăpânire nu doar în partea de vest a țării, ci pe întreaga Românie. Meteorologii au emis o informare prin care transmit că vremea va fi deosebit de rece în intervalul 29 octombrie, ora 14.00 – 1 noiembrie, ora 10.00.

În vestul țării se va răci treptat. Vor fi, la început, ploi slabe, iar la munte precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla puternic în partea de sud a Banatului.

În același interval orar, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

Vineri dimineața, temperaturile vor fi minine, preponderent negative, cu precădere în jumătatea de nord a țării, dar și în zonele de deal din restul teritoriului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here